Fotograf – Skellefteå


Jag är specialiserad på foto för företag samt för redaktionella sammanhang. Jag går igång på utmaningen att hitta det som är unikt i varje verksamhet. Det kan vara personalen, lokalerna, tillverkningslinjerna, produkter eller tjänster. Det som är unikt med er, och som ni är bra på, förmedlar jag med mina bilder. Jag plockar fram er starka sida och hjälper er med den visuella kommunikationen mot era kunder och samarbetspartners.

Det mesta jag fotar passar in i följande kategorier

  • Människor och interaktioner
  • Arbetsmiljöbilder
  • Byggnader- och industrimiljöer
  • Arkitektur

Jag gör ofta och gärna reportagejobb då det innebär att jag får jobba nära människor. Detta gör jag till kundtidningar samt magasin, och inte sällan i samarbete med kommunikationsbyråer runtom och i Skellefteå. I min bildbank hittar du också en del av mina foton om ni önskar handla från mitt färdiga alster.


Kontakta mig för mer information 

Ring eller skicka ett mejl där du berättar vad du behöver, så lämnar jag gärna en prisindikation eller offert. Vill du förutsättningslöst bolla några idéer om foto är du varmt välkommen att höra av dig – jag älskar ju att prata foto.


Kunder och företag som anlitat mig och köpt mina bilder

TIME Magazine, Internazionale, The Times, TT, DN, WDO, White Arkitekter, Region Västerbotten, Krux, Skellefteå Kommun, Martinsons, Svenskt Trä, Riksbyggen, AM System, Willa Nordic, RISE, SCA, Northvolt, Henson, Svenska Kyrkan, Länsförsäkringar Västerbotten, Contractor, Jörnträhus, Gainomax, France TV3, Stiftsgården, Reuters, ABB, SEB, Skanska, Medlefors, Derome, Diös, Atea, Baseco, Aspia.


Medlem i Svenska Fotografers Förbund